Horeko

4,4 (14)
Restaurant management and employee scheduling solution

Overall rating

4,4 /5
(14)
Value for Money
4,7/5
Features
4,4/5
Ease of Use
4,4/5
Customer Support
4,5/5

100%
recommended this app

14 Reviews

Twan H.
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 51-200 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

New hospitality standard

Reviewed on 2020/03/03

good

Pros

The easy use for the employees. And the easy implementation

Cons

speed. The screen in the kitchen is really slow sometimes.

Response from Horeko

Hello Twan,The Horeko team thanks you for your positive review! We will keep on innovating to stay "the new hospitality standard"

Guillem F.
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Valuable addition to any business.

Reviewed on 2021/03/25

Pros

Saves me a lot of time and streamlines my operation.

Cons

The screen is a little large so can be a bit difficult to place in a small establishment.

Response from Horeko

Thanks! Awesome review.

Wouter J.
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 51-200 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Het verdient zichzelf terug

Reviewed on 2021/12/05

Pros

Gebruiksgemak, inzichtelijk maken van kosten en prijzen

Cons

De kosten van het systeem zijn niet laag.

Response from Horeko Translate to English

Bedankt! ^Sjoerd

Hans L.
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

La Sonnerie

Reviewed on 2020/10/06

Geweldige ervaring met een super slim systeem

Pros

roosters plannen , recepten invoeren. ze kunne onderling ruilen

Cons

er worden dagen online trainingen ect georganiseerd, ik zou graag een training willen aangeven en tijd zodat ik zou kunnen. de medewerkers kunnen zover ik weet niet zien wanneer andere coleega s vakantie hebben aangevraagd

Response from Horeko Translate to English

Thank you. We will get back on your question. ^Sjoerd

Björn S.
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 5.0 /10

Horeko review

Reviewed on 2021/07/27

Veel minder papierwerk en handmatig schrijfwerk nodig

Pros

Handig in gebruik alles duidelijk leesbaar en makkelijk te vinden

Cons

Hij slaat soms vast dan moet je het programma afsluiten en opnieuw opstarten

Response from Horeko Translate to English

Bedankt Bjorn! Tof dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. ^Sjoerd

Daan K.
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 51-200 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Ease of Use
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Fijn en gemakkelijk systeem

Reviewed on 2021/09/29

Pros

Zeer uitgebreid systeem voor alles van HACCP tot en met roosters. Gemakkelijk om temperaturen te controleren / registreren.

Cons

Het enige nadeel is het toetsenbord op het beeldscherm. Deze valt soms weg of je klikt net mis waardoor je opnieuw moet beginnen.

Response from Horeko Translate to English

Bedankt Daan! Ik neem even contact met je op over het toetsenbord. ^Sjoerd

Oby S.
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

Horeko

Reviewed on 2020/10/20

Pros

Gemak van administratie bijhouden, urenadministratie, gemak van gerechten bijhouden

Cons

Niet van toepassing, werkt allemaal naar behoren en zeer tevreden

Response from Horeko Translate to English

Hi Oby! Thank you for the review. Awesome! ^Sjoerd

Soraya P.
Overall rating
  • Industry: Restaurants
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1-5 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Fijn programma

Reviewed on 2021/11/25

Over het algemeen ben ik zeer te spreken over horeko, ook het presentje dat wij achteraf kregen viel erg in de smaak. Het is een fijn programma om mee te werken, duidelijk en niet al te moeielijk.

Pros

Het is makkelijk in gebruik, het overzicht in personeelsbeschikbaarheid is duidelijk en het rooster kan je snel en gemakkelijk maken.

Cons

Wij kunnen helaas het programma niet koppelen met onze kassa maar dit is een klein nadeel.

Response from Horeko Translate to English

Hoi Soraya, bedankt voor je feedback. Ik ben benieuwd welke kassa leverancier je hebt. We koppelen met een groot aantal kassa leveranciers in de Benelux. ^Sjoerd

Arjanne V.
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 51-200 Employees
  • Used Daily for 1-5 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Super handig!

Reviewed on 2021/07/19

Duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Pros

Erg overzichtelijk en de roosters altijd bij de hand via super handige app.

Cons

Het in - en uitklokken gaat nog niet altijd even soepel.

Response from Horeko Translate to English

Hi Arjanne, Thanks for the feedback. We are working hard to keep our software running smoothly! ^Sjoerd

Sabrina K.
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1-5 months
  • Review Source

Overall rating

  • Ease of Use
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

Fijn systeem

Reviewed on 2021/07/15

Ideaal hoe de agenda en roosters in mijn telefoon synchroniseren. Alles is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Pros

Het gebruiksgemak is top. Vlot en duidelijk.

Cons

Tot nu toe geen nadelen ontdenkt. Alles werkt soepel

Response from Horeko Translate to English

Hi Sabrina, thank you for the feedback. Awesome!

Huub D.
Overall rating
  • Industry: Recreational Facilities & Services
  • Company size: 51-200 Employees
  • Used Weekly for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Ease of Use
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Fijne software

Reviewed on 2020/08/27

Pros

Het is gemakkelijk te begrijpen. Dat ik op mijn mobiele telefoon met dezelfde software werk als de tablet waarmee ik inklok is prettig.

Cons

Niet van toepassing. Ik ervaar horeko als zeer prettig.

Response from Horeko Translate to English

Hallo Huub, bedankt voor je feedback! ^Sjoerd

Nicole L.
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 201-500 Employees
  • Used Daily for 1-5 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Top app!

Reviewed on 2021/07/15

Pros

Ik vind het onwijs handig dat het gekoppeld is aan mijn agenda. Zo kan ik de diensten goed in de gaten houden.

Cons

Ik vind het super fijn. Ik kan niks bedenken.

Response from Horeko Translate to English

Nice to hear that our planning app works for you! ^Sjoerd

Carlo L.
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1-5 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Horeko horeca planner

Reviewed on 2020/10/28

Snelle en nette begeleiding

Pros

Gebruiksvriendelijk
makkelijk te volgen voor de medewerkers

Cons

Kopieren van roosters incl. de ingevulde namen van de weken ervoor

Response from Horeko Translate to English

Great review! Thanks :-)

Jan S.
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 51-200 Employees
  • Used Daily for 1-5 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Minder werkuren

Reviewed on 2020/10/06

Pros

Het haalt zoveel administratieve dingen van je schouders. Ideaal voor groot en klein bedrijf.

Cons

Alles wat administratief met een knop vast teleggen is.

Response from Horeko Translate to English

Great review! Thanks! ^Sjoerd