Gripp

4.5 (15)
Write a Review!
Business software for agencies and services providers.

Overall rating

4.5 /5
(15)
Value for Money
4.5/5
Features
4.3/5
Ease of Use
4.4/5
Customer Support
4.5/5

100%
recommended this app
Sort by

15 Reviews

Rik
Overall rating
  • Industry: Graphic Design
  • Company size: 2–10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 7.0 /10

Snel, eenvoudig en goed schaalbaar, maar wel alle controle en inzichten.

Reviewed on 2021/06/02

GRIPP is een uitermate nuttige oplossing die veel zaken bundelt in 1 platform, waarbij je als...

GRIPP is een uitermate nuttige oplossing die veel zaken bundelt in 1 platform, waarbij je als organisatie essentiële zaken als planning, relatiebeheer, offertes, administratie en hr zaken kan stroomlijnen, waarbij je ook nog eens snel inzicht hebt ik alle facetten qua omzet, uren, etc. De schaalbaarheid is heel erg fijn. Met een schakel omzetten voeg je een nieuwe collega of tijdelijke stagiaire bij of af.

Pros

De planning tool is essentieel, net als de offertes / facturen en het administratieve (ook boekhouding) deel van GRIPP. We werken er iedere dag veelvuldig mee en houden er alles van onze organisatie in bij. Essentieel onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Cons

Zonder enige boekhoudkundige voorkennis is het integreren van die module wel complex. Dat ligt niet aan GRIPP, maar aan de inhoud qua boekhoudkundigheid. Dit zou makkelijker moeten kunnen.
De versie voor op mobiele telefoon is helaas ondermaats. Die werkt niet zo fijn als de reguliere versie. Daarop kijken ik enkel voor de planning.

Ralph
Overall rating
  • Industry: Marketing & Advertising
  • Company size: Self Employed
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Compleet pakket dat dagelijkse routines vergemakkelijkt

Reviewed on 2021/06/01

Prettige tool voor dagelijks gebruik, maakt dagelijkse administratieve zaken gemakkelijker op een...

Prettige tool voor dagelijks gebruik, maakt dagelijkse administratieve zaken gemakkelijker op een begrijpelijk wijze.

Pros

Dagelijkse taken als gedetailleerde urenregistratie, projectplanning en offertes creëren minder tijdrovend.

Cons

Een goede mobiele versie ontbreekt. De tool is te raadplegen op een mobiel, maar niet ideaal. Voor urenregistratie is een aparte app beschikbaar, maar die werkt niet intuïtief.

Mario
Overall rating
  • Industry: Marketing & Advertising
  • Company size: 2–10 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Gripp

Reviewed on 2021/06/01

De ervaring is goed. Een snelle helpdesk die voorheen op via de desktop applicatie via een button...

De ervaring is goed. Een snelle helpdesk die voorheen op via de desktop applicatie via een button onderaan de pagina snel te bereiken was. Om 1 of andere redenen is deze weggehaald.

Pros

Gripp is gebruiksvriendelijk en snel onder de knie te krijgen. Grote knoppen snel thuis

Cons

Het nadeel is dat de bijgeleverde app niet goed functioneert en niet dezelfde gebruiksvriendelijkheid heeft zoals de desktop applicatie wel kent.

Sanne
Sanne
Overall rating
  • Industry: Marketing & Advertising
  • Company size: 11–50 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Fijne tool

Reviewed on 2021/06/01

Pros

Gripp helpt ons bij veel processen in het bedrijf te stroomlijnen: CRM, opdrachten facturatie, verlof, zit er allemaal in.

Cons

Ik vind het programma nog steeds niet echt mooi, en dat is wel belangrijk om mee te werken. Verder zou ik graag op opdracht dingen kunnen wegleggen om te ontwikkelen.

Rob
Overall rating
  • Industry: Marketing & Advertising
  • Company size: 2–10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

Ambassadeur van Gripp

Reviewed on 2021/06/01

Gewoon heel goed, heb het al op diverse plekken aanbevolen.

Gewoon heel goed, heb het al op diverse plekken aanbevolen.

Pros

Gemak, eenvoud, doet gewoon wat het moet doen.

Cons

Weinig personalisatiemogelijkheden, oplossingen voor marketing (automation) zijn beperkt.

Alternatives Considered

, and

Reasons for Choosing Gripp

Gemak en doorontwikkeling

Reasons for Switching to Gripp

Nederlandse organisatie, referenties van anderen.
Marco
Overall rating
  • Industry: Design
  • Company size: 2–10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Get the Gripp

Reviewed on 2021/06/01

Super!! onze organisatie kan niet meer zonder.

Super!! onze organisatie kan niet meer zonder.

Pros

Offerte & Facturatie module zijn voor ons het belangrijkste, super in gebruik.

Cons

Vind de planning niet "kijk" vriendelijk, moeilijk om dingen te lezen.
Wij zetten de planning op 5 dagen, als er meerdere dingen gepland zijn voor meerdere personen valt er een hoop info weg.
Heb andere planning software gezien die dat beter visualiseert.

Alternatives Considered

Reasons for Choosing Gripp

James pro was goed in Planning, meer niet, Gripp bied alles wat wij nodig hebben

Reasons for Switching to Gripp

Gripp bied alles wat wij nodig hebben
Simone
Overall rating
  • Industry: Furniture
  • Company size: 2–10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Zeer gebruiksvriendelijke software

Reviewed on 2021/06/01

Erg tevreden over service ondersteuning. Je wordt altijd goed en snel geholpen

Erg tevreden over service ondersteuning. Je wordt altijd goed en snel geholpen

Pros

Alles gaat veel sneller, van offerte tot opdracht or factuur. Alles in 1 pakket heel gemakkelijk om mee te werken

Cons

Het inzien van omzet gaat niet per opdracht maar per opdracht regels, dat vind ik onoverzichtelijk.
Administratief niet alle uitdraai mogelijk.
Ook bijvood een opdracht lijst kun je niet uitdraaien

Terry
Overall rating
  • Industry: Graphic Design
  • Company size: 2–10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Serieuze Gripp op je bedrijf

Reviewed on 2021/06/01

Goede heldere en plug en play applicaties, fijne support afdeling, vragen worden serieus genomen.

Goede heldere en plug en play applicaties, fijne support afdeling, vragen worden serieus genomen.

Pros

Met alle hardware devices overal en altijd in kunnen loggen op het GRIPP software pakket en met deze applicatie te allen tijden volledig inzicht hebben in je bedrijfsvoering, agenda en projecten.

Cons

Er zijn weinig minpunten, slechts een enkel dingetje dat nog niet vrij aan te passen is voor bijv. in internationale layouts, maar dat is een kleinigheid en goed mee te leven.

Wouter
Overall rating
  • Industry: Marketing & Advertising
  • Company size: 11–50 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

De naam zegt het al......Gripp (op de zaak hebben)

Reviewed on 2021/06/01

Pros

Alles wat je doet is “gelogged” kan makkelijk weer belangrijke informatie terug vinden.

Snelheid van offertes maken en dit ook qua presenteren op mooie manier.

Lage instap curve. Als je er een paar dagen met de software werkt worden functies al heel snel duidelijk.

Kan wel zo doorgaan. Maar dit is een heel mooi compleet pakket vanaf opdracht tot aan facturering

Cons

Heb ik eigenlijk niets kunnen vinden.
Tja, misschien de maandelijkse abonnementskosten.
Misschien de keuze om het pakket te kopen met jaarlijkse servicekosten

Michel
Overall rating
  • Industry: Design
  • Company size: 11–50 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Grip op je zaak

Reviewed on 2021/06/01

Enorm enthousiast team en blijven ontwikkelen. Luisteren maar feedback en doen er vervolgens ook...

Enorm enthousiast team en blijven ontwikkelen. Luisteren maar feedback en doen er vervolgens ook wat mee. Lage financiële instap met goede uitbreidingsmogelijkheden.

Pros

Uitgebreid softwaresysteem en toch zo eenvoudig te bedienen.

Cons

Planningsmodule wordt aan gewerkt, maar is voor ons nog niet optimaal.

Martijn
Overall rating
  • Industry: Design
  • Company size: 2–10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

zakelijk inzicht altijd up to date

Reviewed on 2021/06/03

Met name het feit dat ik altijd inzicht heb in de huidige status van uren, projecten, inkoop en...

Met name het feit dat ik altijd inzicht heb in de huidige status van uren, projecten, inkoop en verkoop vind ik heel erg prettig.

Pros

Ik vind het ontzettend fijn dat projectadministratie en boekhouding in 1 omgeving zit en dat dat heel natuurlijk samengaat in Gripp. Dat maakt het boekhouden ook begrijpelijker en zelfs leuker. De support is ook prettig en bereikbaar, dat vind ik een grote plus.

Cons

De rapportagetool werkt niet erg intuïtief en toegankelijk, de filters zijn soms lastig in te stellen. Exports (bijvoorbeeld grootboek) maken voor de accountant is lastig.

Remy
Overall rating
  • Industry: Media Production
  • Company size: 2–10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Met Gripp meer Grip

Reviewed on 2021/06/01

Pros

het maken van pakketten en de planningsmodule inclusief verlofmodule. Verder de compleetheid dus inclusief boekhoudpakket.
Zou heb je altijd real time overzicht.

Cons

Geen mogelijkheid tot beheer van machines en auto's e.d. Dus die kun je niet plannen.
Alleen koppeling met andere apps voor monteurs. Dit zou ik liever geïntegreerd zien

Linda
Overall rating
  • Industry: Graphic Design
  • Company size: 2–10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Iedere dag word ik er weer blij van zo makkelijk en vernieuwend

Reviewed on 2021/06/02

De interne notities die je apart kan laten meeprinten op een bon is erg handig! Er is vrij simpel...

De interne notities die je apart kan laten meeprinten op een bon is erg handig! Er is vrij simpel zoveel handigs mogelijk

Pros

Kan heel eenvoudig maar ook erg gedetailleerd, de uitleg op de site maakt dat je alles kan.

Cons

Een aantal voorbeeld bedrijven hoe zij het hebben ingericht laten zien op de site?

Mischa
Overall rating
  • Industry: Online Media
  • Company size: 2–10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Toptool. Helpt ons enorm

Reviewed on 2021/06/02

We werken al jaren en steeds uitgebreider met Gripp. Het geeft ons inzicht en controle.

We werken al jaren en steeds uitgebreider met Gripp. Het geeft ons inzicht en controle.

Pros

Snelheid, gebruiksgemak, inzicht, controle

Cons

Het is soms even zoeken waar de opties zitten omdat ik alle rechten heb. Grafisch zou het misschien net is krachtiger kunnen.

Roy
Overall rating
  • Industry: Marketing & Advertising
  • Company size: 11–50 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support
  • Likelihood to recommend 7.0 /10

x

Reviewed on 2021/06/01

zeer goed, behalve dat er nog geen mogelijkheid tot week/maand-planning is.

zeer goed, behalve dat er nog geen mogelijkheid tot week/maand-planning is.

Pros

gebruikersgemak & koppelingen met andere applicaties zoals Outlook & Exact

Cons

- de mogelijkheid om een week/maandplanning te gebruiken waarbij opdrachten en contracten wekelijks/maandelijks terugkeren.